
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kağıthane’de Deprem Bölgesini Ziyaret Etti: Vatandaşlarla Buluştu, Destek Mesajı Verdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kağıthane’de deprem sonrası vatandaşlarla buluştu. AFAD çalışmaları, devletin desteği ve ilk mesajlar haberimizde.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan 2025 tarihinde Kağıthane'de vatandaşlarla bir araya geldi. İstanbul'da meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki depremin ardından bölgedeki gelişmeleri yerinde inceleyen Erdoğan, Kağıthane Belediyesi Hasbahçe Sosyal Tesisleri'nde vatandaşlarla buluştu.
Hasdal'daki İstanbul İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nde düzenlenen kriz merkezi toplantısının ardından Kağıthane'ye geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada vatandaşlarla sohbet etti, çay içti ve çocuklarla fotoğraf çektirdi. Ziyaret sırasında Erdoğan'a, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir eşlik etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem sonrası devletin tüm birimlerinin teyakkuz halinde olduğunu belirterek, "AFAD ve Sağlık Bakanlığımız başta olmak üzere devletimizin tüm birimleri şu an teyakkuz halinde. Arama-tarama çalışmalarımız hassasiyetle devam ediyor." dedi.
Erdoğan'ın Kağıthane ziyareti, deprem sonrası vatandaşlarla dayanışma ve moral buluşması niteliği taşıdı. Bölgedeki vatandaşlar, Cumhurbaşkanı'nın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade etti.