Metin Akpınar'a 10 Milyonluk Dava Açan Duygu Nebioğlu Kimdir? Duygu Nebioğlu Kaç Yaşında, Neden Popüler Oldu?

Yeşilçam'ın en değerli isimlerinden biri olan Metin Akpınar evlilik dışı ilişki ile dünyaya gelen ikiz kızları geçtiğimiz aylarda da gündemi sarsmıştı. Çıktıkları program aracılığı ile yapılan DNA sonucu sonrasında Duygu Nebioğlu ve kız kardeşinin Metin Akpınar'ın kızı olduğu ortaya çıkmıştı. Pekİ, Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında?

Duygu Nebioğlu mahkeme ve tüm bu yaşananlardan dolayı yıpranmış ve hakkını arayarak 10 milyon liralık tazminat davası açmıştı. Metin Akpınar ise çocukları olduğunu bilmediğini söylemiş yaptığı açıklama sonrası oldukça konuşuldu. Peki, Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında, neden bu kadar popüler oldu?

Duygu Nebioğlu Kimdir? Kaç Yaşında, Neden Bu Kadar Popüler?

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Duygu Nebioğlu Metin Akpınar'a dava açması ile yeniden gündem oldu. Akpınar konuyla ilgili yaptığı açıklamada çocuğu olduğunu bilmediğini söylemiş ve iddiaları reddetmişti. Duygu Nebioğlu ise kendisi ve kız kardeşini benim çocuklarım değil diyerek reddeden babalarına 10 milyon liralık tazminat davası açmıştı. Bu davayla gündem olan duygu Nebioğlu hakkında araştırma yapılmaya başlandı.

Duygu Nebioğlu Antalya'da 1988 yılında dünyaya geldi. Duygu ve sevgi Nebioğlu kardeşlerin biyolojik annelerinin Suphiye Orancı olduğu ve henüz 2 aylıkken Antalya'daki bir köyde bir bakıcıya bırakıldıkları ortaya çıkmıştı. 6 aylıkken Çocuk Esirgeme Kurumu yurduna yerleştirilen ikiz kardeşler 6 yaşındayken nebioğlu'nun ailesi tarafından evlat edinildi. 21 yaşında Metin Akpınar'ın babası olduğunu öğrenen kardeşlerin 4 kardeş oldukları ortaya çıktı.

Ünlü Oyuncu Metin Akpınar Evli Mi, Eşi Kim?

Metin Akpınar, Göksel Özdoğdu ile 1961 yılında hayatını birleştirmişti. Pek çok film ve dizide unutulmaz performanslar sergileyen Metin Akpınar en son Star TV'de yayınlanan bir proje ile ekranlara geldi. 83 yaşında olan Metin Akpınar bir dönem Müjdat Gezen ile birlikte siyasi olaylar sebebiyle mahkemeye çıkmıştı.

Sinema-televizyon Haberleri