Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Davinson Sanchez’e Real Madrid göz koydu...

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Davinson Sanchez’e Real Madrid göz koydu...

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Davinson Sanchez’e İspanyol devi Real Madrid talip oldu.

Avrupa'nın dev kulüplerinin Süper Lig'in önde gelen takımlarına olan ilgisi hız kesmeden devam ediyor. Özellikle yaz transfer döneminde birçok oyuncusuna teklifler alan Galatasaray, yaklaşan ara transfer döneminde de zorlu bir süreçle karşı karşıya kalabilir.

Son olarak Arda Güler'i kadrosuna katan Real Madrid'in, ara transfer döneminde Galatasaray'ın bir başka yıldızı için devreye gireceği öne sürüldü.

2023 yazında Premier Lig ekiplerinden Tottenham'dan 9.5 milyon euro karşılığında transfer edilen Davinson Sanchez, Galatasaray'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Teknik direktör Okan Buruk’un güvendiği isimlerden biri olan Kolombiyalı savunmacı, Avrupa basınının da radarına girmiş durumda.

Arjantin’in önde gelen spor gazetelerinden Ole’nin haberine göre, İspanya La Liga’nın köklü kulüplerinden Real Madrid, 28 yaşındaki stoperi kadrosuna katmak istiyor. İddiaya göre, Madrid temsilcisi devre arasında Galatasaray’ın kapısını önemli bir teklifle çalmaya hazırlanıyor. Sanchez'in, böyle bir teklif karşısında La Liga'da oynamaya sıcak baktığı da belirtiliyor.

Bu sezon Galatasaray formasıyla 7 maça çıkan Sanchez, 1 gol ve 1 asistle takımına katkı sağladı ve savunmadaki etkili performansıyla taraftarların da sevgisini kazandı.

Bozuk Tuş Haberleri