Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’tan peş peşe açıklama geldi: 25000 TL ödeme yapılacak

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’tan peş peşe açıklama geldi: 25000 TL ödeme yapılacak

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’tan peş peşe açıklama geldi: 25000 TL ödeme yapılacak

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank’tan emekliyi sevindirecek açıklama geldi. Başvuru yapan emeklilere Cumhurbaşkanı talimatıyla 25.000 TL Ek ödeme yapılacak.

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank tarafından emeklileri memnun edecek yeni bir kampanya başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla harekete geçen kamu bankaları, ekim ayı sonuna kadar başvuru yapan tüm emeklilere 25.000 TL’ye kadar faizsiz kredi desteği sağlayacak. Ekonomik sorunlar yaşayan emeklilerin rahat nefes almasını sağlamak adına harekete geçen kamu bankaları, başvuruları 31 Ekim tarihine kadar kabul edecek.

Türkiye’de emekli sayısı 16 milyona yaklaşırken milyonlarca Vatandaş ne yazık ki geçim sıkıntısı yaşıyor. Özellikle emekli maaşlarının açlık sınırının altında kalması nedeniyle emekliler Kredi kullanmaya yöneliyor. Ancak faiz oranları da çok yüksek Bu nedenle de emekliler geri ödeme yaparken de bir hayli Zorluk çekiyor. Emeklinin yüzünü güldürecek yeni faizsiz kredi kampanyası kamu bankalarından geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı üzerine harekete geçen kamu bankaları, emekli müşterilerine 25.000 TL’ye kadar faizsiz kredi desteği verecek.

3 KAMU BANKASINDAN EMEKLİYE ÖZEL FAİZSİZ KREDİ

Emeklinin nakit sıkıntısına hafifletmek amacıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimat verdiği kamu bankaları 25.000 TL’ye kadar faizsiz kredi desteği sağlayacaklarını açıkladı. Kamu bankalarının emekliye vereceği krediye başvurular bir ekim itibariyle başladı ve 31 Ekim’de sona erecek nokta emekli maaşı alan vatandaşlar başvuru işlemlerini mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden kolaylıkla yapabilecek. Ayrıca yeni Kredi kampanyasında 3 ay ödeme erteleme fırsatı da bulunuyor.

EMEKLİYE ACİL KREDİ DESTEĞİ

16 milyon emeklinin yaşadığı geçim sıkıntısı son günlerde sık sık konuşuluyor. Bu sorunun çözülmesi adına emeklilik sisteminde köklü bir değişiklik de planlanıyor. Ancak acil nakit ihtiyacı olan emekliler için çözüm yine Kredi seçeneklerinden geçiyor. Bu nedenle de kamu bankaları sadece emeklilerin başvuru yapabileceği yeni Kredi paketi hazırladı. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank 25 bin TL’ye Varan faizsiz kredi fırsatlarını emekliye özel olarak acil kredi başlığı ile duyurdu. Başvuru işlemlerini tamamlayan emekliler aynı dakikalar içinde Kredi desteğinden yararlanabilecek. Bekleme Yok, kefil yok şartı yok. Emeklilere anında kredi kampanyası kamu bankalarında başladı.