Son dakika haberi... Anında 0 faizli 10.000-30.000 -50.000 TL paranızı hemen alın!

Son dakika haberi... Anında 0 faizli 10.000-30.000 -50.000 TL paranızı hemen alın!

Son dakika haberi... Anında 0 faizli 10.000-30.000 -50.000 TL paranızı hemen alın!

Son dakika haberleri... Faizsiz kredi çekmek isteyenler dikkat! Sıfır faizli kredi çekerek ihtiyaçlarını faiz ödemeden karşılamak isteyen vatandaşlar için ekim ayında da sıfır faizli kredi kampanyaları devam ediyor. Bankalar yeni müşteri çekebilmek için rekabeti kızıştırdı. Tavan rakamın 50 bin lira olarak açıklanması sonrasında vatandaşlar faizsiz kredi veren bankalar üzerine araştırmalarını yoğunlaştırdı. Peki hangi banka faizsiz kredi veriyor? Sıfır faizli kredi başvuru şartları ne? İşte 0 faizli kredi veren bankalar ve detayları...

FAİZSİZ KREDİ İÇİN REKABET KIZIŞTI

0 faizli kredi çekmek isteyenlerin yakından takip ettiği faizsiz kredi kampanyaları için tutarlar ve tarihler güncellendi. Vatandaşlar faiz maliyeti olmadan sıfır faizli kredi çekmek isterken bankalar da yeni müşteriler çekebilmek için faizsiz kredi kampanyaları düzenliyor. 0 faizli kredi veren bankalar hangisi? Faizsiz kredi için şartlar var mı? İşte merak edilenler...

FAİZSİZ KREDİ İÇİN TALEP ARTIYOR

Sıfır faizli kredi çekerek faiz ödemeden ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler bankaların açıkladığı faizsiz kredi kampanyaları için araştırmalarını artırdı. Faiz maliyetinin olmadığı 0 faizli kredi kampanyaları sağladığı avantajlar ile vatandaşlar açısından cazip olmaya devam ederken talepte her geçen gün artıyor. peki her banka faizsiz kredi imkanı sunuyor mu? Vatandaşlar 0 faizli kredi için hangi şartları sağlaması gerekiyor? Herkes faizsi kredi çekebilir mi? İşte tüm bu soruların merak edilen cevapları...

SIFIR FAİZLİ KREDİ İÇİN ANINDA CEVAP

Bankalar arasında yeni müşteri çekme yarışı sürüyor. Bankalar yaşanan rekabete istinaden yeni kampanyalar duyururken vatandaşa sundukları sıfır faizli kredi kampanyaları büyük taleple karşı karşıya kalıyor. Faizsiz kredi kampanyaları vatandaşlara maliyet avantajı sunarken aynı zamanda kolaylık gibi birçok konforuda beraberinde getiriyor. Peki nedir bu konfor? Bankalar sıfır faizli kredi için dijital ortamlar üzerinden bir sistem kurmuş durumda. Bu sisteme göre vatandaşlar şubeye gitmeden dijital uygulamalar ile bankaların müşterisi olabiliyor ve sıfır faizli kredi için başvuru gerçekleştirebiliyor. Bankalar tarafından yapılan değerlendirme sonrasında başvurusu onaylanan krediler anında vatandaşların hesaplarına yatırılıyor.

BANKACILIKTA DİJİTAL DÖNEM

Bankacılık uygularında dijital dönem ön plana çıkıyor. Bankalar yeni dönem ile birlikte birçok hizmeti şubeye gerek kalmadan dijital ortamda sunabiliyor. Sıfır faizli kredi kampanyaları için de geçerli olan bu hizmet ile birlikte başvurular dijital ortamda gerçekleştirilebiliyor ve vatandaşların şubeye gitmesine gerek kalmıyor.

FİNDEKS NOTU DETAYI DİKKAT ÇEKİYOR

Bankalar yeni müşteri çekmek adına sundukları sıfır faizli kredi kampanyaları için bazı şartlar talep ediyor. En önemli şart ise yeni müşteri olma durumu. Vatandaşlar faizsiz kredi kampanyasından yararlanabilmek için başvurdukları bankanın daha önce müşterisi olmaması gerekiyor ve ilk defa yeni müşteri başvurusu yapması gerekiyor. Fakat bazı bankalar faizsiz kredi imkanından yararlanabilmek için vatandaşlardan findeks notu isteyebiliyor ve değerlendirmelerini buna bağlı gerçekleştirebiliyor.

İŞTE FAİZSİZ KREDİ İMKANI SUNAN 10 BANKA

ENPARA

Yeni müşterilere özel 3 ay vadeli %0 faizli 10 bin TL kredi imkanı sunuyor.

ING

ING Bank, yeni ING'lilere özel %0 faizle 6 ay vade ve 15.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunuyor. Turuncu Ekstra programına katılıp Banka Kartı'nızdan alışveriş yaparak veya vadesiz hesabınızdan fatura ödeyerek aylık 3.250 puan toplayınca, kredi vadeniz boyunca gerekli puanı topladığınız her ay, 5.000 TL'ye kadar olan kredinizin faizi, nakit iade ile %0 faiz olarak yansır.

ALBARAKA

Albaraka Türk yeni müşterilere özel 6 ay vadeli (3 ay ertelemeli) %0 faizli 15.000 TL finansman imkanı sunuluyor.

ON DİJİTAL BANKACILIK

ON Dijital Bankacılık yeni müşterilerine %0 faizli 3 ay vadeli 15.000 TL ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor.

DENİZBANK

Denizbank yeni müşterilerine özel, 3 ay vadeli 15.000 TL'ye varan faizsiz taksitli nakit avans ve 6 ay vadeli 10.000 TL'ye varan %0 faizli kredi fırsatı imkanı sunuyor.

Kampanyadan 30.09.2024 - 31.10.2024 tarihleri arasında MobilDeniz'i indirip "Müşteri Ol" butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan DenizBanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan yeni müşteriler faydalanabilir.

TÜRKİYE İŞ BANKASI

Türkiye İş Bankası İşCep'ten İş Bankası müşterisi olan vatandaşlara, 25.000 TL'ye varan Faizsiz Taksitli Nakit Avans imkanı sunuyor.

Faizsiz Taksitli Nakit Avans 2-3 (dahil) ay vade için geçerlidir.

Kampanyadan yararlanmak için, kullanılacak Taksitli Nakit Avans tutarı 300 TL ile 25.000 TL arasında olacaktır.

Kampanyadan 01.10.2024 – 31.10.2024 tarihleri arasında İşCep "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliğiyle İş Bankası müşterisi olan müşteriler yararlanabilecektir.

GARANTİ BBVA

Garanti BBVA yeni müşterilere özel 6 ay vadeli 20.000 TL'ye varan faizsiz kredi ve 3 ay vadeli 25.000 TL faizsiz taksitli nakit avans imkanı sunuyor.

Faizsiz kredi kampanyasından 1 – 15 Ekim tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil'i indirip "Müşteri Olmak İstiyorum" adımından ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA'lı olan vatandaşlar faydalanabilir.

AKBANK

Akbank 6 ay vadeli %0 faizli 20.000 TL ihtiyaç kredisi, 3 ay vadeli %0 faizli 25.000 TL taksitli nakit avans kullanma imkanı sunuyor.

Kampanyadan 16 Temmuz 2024 – 13 Ekim 2024 tarihleri arasında Akbank Mobil'i indirip "Akbanklı olmak istiyorum" adımından ilerleyerek yalnızca ilk defa ve uzaktan müşteri edinimi sürecini tamamlayan müşteriler faydalanabilir.

QNB FİNANSBANK

QNB Finansbank yeni müşterilerine özel %0 faizli 6 ay vadeli 20.000 TL kredi imkanı ve %0 faizli 3 ay vadeli 25.000 TL taksitli nakit avans imkanı sunuyor.