PTT'den Müjde Geldi! 50.000 TL emekli kredisi kimlere ödenecek?

PTT'den Müjde Geldi! 50.000 TL emekli kredisi kimlere ödenecek?

PTT'den Müjde Geldi! 50.000 TL emekli kredisi kimlere ödenecek?

PTT, emeklilere yönelik nakit destek müjdesi açıkladı. Başvuruda bulunan emekliler, yarından itibaren 50.000 TL tutarında emekli kredisi alabilecek.

Geçim sıkıntısı çeken milyonlarca emekliye PTT'den müjdeli haber geldi. PTT, emeklilere yönelik Nakit destek sağlıyor. Emekli maaşı alan vatandaşlar, acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak için PTT'ye başvurarak 50.000 TL tutarında düşük faizli ihtiyaç kredisi alabilecek. SSK, Bağ-Kur, 4C ve EYT ayrımı olmaksızın tüm emekliler, PTT'nin yeni kredi kampanyasından yararlanabilir.

PTT’DEN EMEKLİLERE KREDİ MÜJDESİ

16 milyondan fazla emeklinin geçim sıkıntısı son zamanlarda sıkça gündeme geliyor. Emekliler, aldıkları maaşlarla ay sonunu getirmekte zorlanırken, yeni maaş artışları için gözler Ocak ayına çevrilmiş durumda. Bunun yanı sıra acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen emekliler, düşük faizli kredi seçeneklerini araştırıyor.

PTT'den emeklilere müjdeli bir haber geldi. Acil nakit ihtiyacı olan emekliler için kredi desteği sunulacak. PTT, emekli kredisi olarak 50.000 TL tutarında, düşük faizli kredi imkanı sağlayacak. SSK, Bağ-Kur ve 4C ayrımı olmaksızın tüm emekli vatandaşlar, bu kampanyadan yararlanmak için başvuru yapabilecek.

EMEKLİ KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI

PTT, emekli kredisi almak isteyenler için başvuru şartlarını açıkladı. Acil kredi desteği sunan PTT, SSK, Bağ-Kur ve 4C emeklilerine kredi vereceğini duyurdu. Emekli kredisi kampanyasında, 80 yaş ve üzeri olma şartı da bulunuyor. Ayrıca, başvuru yapacak emeklilerin gecikmiş kredi veya kredi kartı borcunun olmaması ve bankaların kredi listesinde yer almamaları gerekmektedir.

EMEKLİ KREDİSİ İÇİN SON GÜN

PTT emekli kredisi kampanyasından faydalanmak isteyenler, başvurularını PTT şubelerinden T.C. kimlik kartıyla ya da Alternatif Bank’ın online başvuru kanalları aracılığıyla gerçekleştirebilir. Başvurular 31 Ekim’e kadar kabul edilecek ve başvuru sonuçları sadece 10 dakika içinde belirlenecek.