Akbank az önce DUYURDU: TC İle Başvuru Yapana Anında 45 bin TL PARA ÖDEMESİ Verilecek!

Akbank az önce DUYURDU: TC İle Başvuru Yapana Anında 45 bin TL PARA ÖDEMESİ Verilecek!

Akbank az önce DUYURDU: TC İle Başvuru Yapana Anında 45 bin TL PARA ÖDEMESİ Verilecek!

Akbank Ekim ayı faizsiz kredi kampanyasını duyurdu. Nakit ihtiyacı olanlara sıfır faizli 45.000 TL ihtiyaç kredisi verilecek. İşte başvuru şartları…

Akbank, vatandaşın nakit ihtiyacını karşılamak amacıyla Ekim ayında da faizsiz kredi kampanyası yapıyor. Akbank’ın sıfır faizli kredi fırsatı uzun süreden beri yoğun ilgi görüyordu. Ekim ayında yeni bir duyuru daha yayınlayan banka, faizsiz kredi limitini 45.000 TL’ye kadar yükseltti. Peki Akbank faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır? Akbank sıfır faizli kredi şartları neler?

Bankaların ihtiyaç kredisi kampanyalarında son yıllarda faiz oranlarının artması nedeniyle bir çok vatandaş acil nakit ihtiyaçlarını karşılayamıyor. Ya da bankaların faizsiz kredi kampanyaları takip ediliyor. Uzun süreden beri Akbank‘ta faizsiz kredi imkanları vardı. Bir süredir 20.000 TL’ye kadar sıfır faizli kredi veren banka kampanyasını güncelledi, artık faizsiz 25.000 TL’ye kadar kredi fırsatı sünüyor. Akbank 45.000 TL faizsiz kredi kampanyasının şartları da belli oldu. Nakit ihtiyacı olanlar için Akbank’ın yeni faizsiz kredi kampanyasına dair detaylar haberimizde…

AKBANK’TAN 45.000 TL FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI

Akbank nakit ihtiyacı olan müşterileri için 45.000 TL’ye kadar faizsiz kredi sünüyor. Kampanyanın detaylarını açıklayan banka, Akbank mobil uygulaması üzerinden başvuru yapanlara 20.000 TL altı ay vadeli ihtiyaç kredisi ve 25.000 TL üç ay vadeli faizsiz taksitli nakit avans vereceğini duyurdu.

BAŞVURULAR MOBİL BANKACILIKTAN YAPILIYOR

Akbank faizsiz kredi kampanyasına başvuru işlemleri mobil bankacılık aracılığıyla yapılıyor. Faizsiz 20.000 TL’ye ihtiyaç kredisi kullanmak için Akbank mobil uygulamasını cep cep telefonunuza yükleyerek yeni müşteri olmak istiyorum seçeneğine tıklayabilirsiniz. Buradan başvuru formunu doldurduktan sonra faizsiz kredi başvurusu da yapabilirsiniz. 20.000 TL faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyası 13 Ekim de sona erecek.

Yine 25.000 TL taksitli nakit avans fırsatı sunan Akbank, kredi kartı başvurusu yapıp onay alan müşterilerine bu avantajı sağlıyor. 25.000 TL faizsiz taksitli nakit avans ise 15 Kasım tarihinde sona erecek.

AKBANK FAİZSİZ KREDİ AYLIK TAKSİT TUTARLARI

Akbank’tan 20.000 TL faizsiz ihtiyaç kredisi kullananlar için aylık taksit tablosu da belli oldu. Kampanya kapsamında 115 TL kredi tahsis ücreti ödemek gerekirken aylık taksit miktarı ise 3333,33 TL oldu.

Akbank 25.000 TL faizsiz taksitli nakit avans da ise üç ay boyunca aylık ödeme miktarı 8333.33 TL oluyor.