21 Bin TL'lik Promosyon Müjdesi! Ödemenizi Almayı Unutmayın!

21 Bin TL'lik Promosyon Müjdesi! Ödemenizi Almayı Unutmayın!

Vatandaşları sevindirecek promosyon teklifleri geldi! 21 bin TL'lik promosyon ödemesi için imza atıldı. Detaylar için haberi okumaya devam edin…

Vatandaşlara promosyon müjdesi geldi. 3 yıllık bankada kalma sözünüze promosyon ödemesi yapılacak. İşte detaylar...

Personellere 21.000 TL Promosyon!

Osmaneli Kaymakamlığı'nın yapmış olduğu duyuruya göre Denizbank ile yapılan 3 senelik maaş anlaşması kapsamında muhtarlara 21 bin TL promosyon ödemesi verilecek.

Son zamanlarda devlet kurumlarının ve bankaların maaşlar için yapmış olduğu ihale anlaşmaları hız kazandı.

KURUMLARDAN PERSONELE PROMOSYON ANLAŞMASI

Anlaşma yapıldıktan sonra kurum personellerine belirlenen tutarlarda promosyon ödemesi yapılacak.

Ayrıca Temmuz ayında emekli maaşına uygulanacak zamlar ile beraber bankaların emekli promosyon tutarlarında da artış yapması bekleniyor. Emekli vatandaşlara sunulan promosyon ödemeleri ile ilgili açıklamalara bankaların resmi internet siteleri üzerinden ulaşabilirsiniz. Bankaların sunmuş olduğu bu destekler sayesinde emekli vatandaşlar ve kurum personelleri maddi anlamda daha rahat olacaklar.

Ülkemizde maddi zorlukların yaşandığı ve emekli vatandaşlar ile personellerin ekonomik anlamda zorluk çektiği bu dönemlerde bankaların ve devlet kurumlarının sunmuş olduğu promosyon ödemeleri,zam artışları gibi maddi yardımlar vatandaşları bir nebze dahi olsun rahatlatacak ve ülke genelinde ki refah payı da artacaktır.

Sunulan bu destekler sayesinde ülke genelinde kişi başına düşen gelir sayısı ve refah payı artacak, açlık sınırının altında ödeme alan insan sayısı azalacak.

Emekli maaşının yetersiz geldiği bu dönemde bankaların ve devlet kurumlarının sunmuş olduğu bu ödemeler emeklilere ilaç gibi gelecek ve onları ek iş yapmaktan kurtaracak.

Temmuz ayında da uygulanacak olan zam ve emekli promosyon ödemesi artışı sayesinde emekli vatandaşlar bu yazı çok daha rahat geçirebilecekler. Ödeme almayı düşünen emekliler şimdiden tatil planlarını yapmaya başladılar bile sizlerde Denizbank şubelerine başvuruda bulunarak ödemelerden yararlanabilirsiniz.

Sizlerde bankaların ve devlet kurumlarının sunmuş olduğu bu fırsattan yararlanın! Hemen başvurun ve 21 bin TL'lik promosyon ödemesinin keyfini sürün!