Emekliye Müjde! En Az 15.000 TL Mayıs İkramiyesi IBAN'a Yatırılacak!

Emekliye Müjde! En Az 15.000 TL Mayıs İkramiyesi IBAN'a Yatırılacak!

Emeklilerin sabırsızlıkla beklediği Mayıs ikramiyesi sonunda onaylandı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onaylamış olduğu bu haber 4A, 4B ve 4C emeklilerini sevindirdi. İşte tüm detaylar…

Emekli vatandaşlar, 31 Mayıs'a kadar başvuruda bulunarak en az 15.000 TL'ye varan ek ödeme alma hakkına sahip olabilecekler.

SSK, Bağ-Kur, 4C ve EYT emeklilerinin sabırsızlıkla beklediği ikramiye, emekli maaş aralığına göre değişiklik gösterecek. Maaş miktarı yüksek olan emeklinin alacak olduğu promosyon daha yüksek olacak.

Emekliler bu ödemeye bankaların online bankacılık hizmetleri aracılığıyla başvuruda bulunabilecek. E-devlet üzerinden de maaş promosyonu başvurusu da yapılmaktadır.

Bankalardan Promosyon Müjdesi!

Üstelik emeklilere sunulan ikramiyenin dışında bankaların sunmuş olduğu ek promosyon fırsatları da mevcut!

Akbank, ING Bank, Yapı Kredi Bankası gibi bankalar herhangi bir ek şart olmadan 15.000 TL'ye kadar ek promosyon desteği sunuyorlar. Emekliyi rahat ettirecek bu kampanyadan yararlanmak için maaş bankanızı seçmeniz gerekiyor.

Düşük Faizli Kredi Desteği!

Emekli vatandaşlar için yalnızca ek bir ikramiye değil aynı zamanda düşük faizli kredi fırsatları da sunuluyor. Özel bankalar ve kamu bankaları, emekli vatandaşlara özel olarak kredi kampanyaları düzenleyerek emeklilerin nakit ihtiyaçlarını karşılamalarını yardımcı oluyorlar. Örneğin Garanti Bankası 0 faizli kredi imkânını 25.000 TL'ye kadar çıkarttı. Bankaların sunmuş olduğu bu fırsatlar sayesinde emekli vatandaşlar maddi anlamda rahatlayacaklar.